Id kategorii - 348
Itemid - 813
view - article
id - 1887
referer -
uri - /eksperci/1887-magdalena-siuba
boś

ZOBACZ

Programy
i kampanie Fundacji

WSZYSTKIE TREŚCI NA PORTALU POWSTAJĄ WE WSPÓŁPRACY Z WIODĄCYMI OŚRODKAMI NAUKOWO-BADAWCZYMI

pointer_zobaczZdrowo jem, więcej wiem!
projekt edukacyjny

pointer_zobaczPostaw na słońce
konkurs badawczy

pointer zobaczTradycyjny sad
konkurs grantowy

pointer zobaczFilmeko
konkurs filmowy

pointer zobaczAkademia Fundacji BOŚ
konkurs grantowy

Więcej…

Aktualna kampania

PG baner strona APZ

Piramida zdrowego
żywienia

Zobacz co kryje się pod każdym
piętrem piramidy

boś

Postaw na Słońce

PNS 7 logo

Proszę zarejestrować się w serwisie przed zapiseaniem się na listę wysyłkową.
No account yet? Register

Magdalena Siuba

Siuba_MagdalenaAbsolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, studia w zakresie żywienia człowieka i dietetyki ukończyła z wyróżnieniem. Doświadczenie zdobyła w Instytucie Żywności i Żywienia pod okiem wybitnych ekspertów w dziedzinie dietoterapii i dietoprofilaktyki przewlekłych chorób niezakaźnych, gdzie nadal pracuje m.in. przy realizacji Programu Zapobiegania Nadwadze i Otyłości oraz Przewlekłym Chorobom Niezakaźnym poprzez Poprawę żywienia i Aktywności Fizycznej Pol-Health. Organizuje i prowadzi liczne imprezy, zarówno dla osób dorosłych, jak i dla dzieci, promujące prawidłowe nawyki żywieniowe i zdrowy styl życia. Jest autorką publikacji dotyczących żywności i żywienia. Swoją wiedzę aktualizuje biorąc udział w konferencjach i sympozjach poświęconych tematyce żywieniowej. Jest członkiem Polskiego Towarzystwa Dietetyki. Angażuje się całym sercem w swoją pracę, gdyż pomaganie pacjentom w walce z nadwagą i otyłością oraz innymi przewlekłymi chorobami niezakaźnymi jest jej pasją.

Kalkulator zdrowia dziecka

Kalkulator zdrowia dziecka

Diety w rytmie fit
Higieniczna Kuchnia - W Polsce wciąż wolimy jadać w domu niż na mieście. Być może dlatego, że wyjście do restauracji traktujemy jako coś specjalnego i rezerwujemy na szczególne okazje. A może dlatego, że boimy się żywności niewiadomego pochodzenia i zatruć pokarmowych? Jednak musimy zdawać sobie sprawę, że większe niebezpieczeństwo zatrucia czyha na nas we własnej kuchni!