Id kategorii - 61
Itemid - 4
view - article
id - 2852
referer -
uri - /aktualnosci/2852-rejestracja-do-zielonej-laweczki-przedluzona
boś

ZOBACZ

Programy
i kampanie Fundacji

WSZYSTKIE TREŚCI NA PORTALU POWSTAJĄ WE WSPÓŁPRACY Z WIODĄCYMI OŚRODKAMI NAUKOWO-BADAWCZYMI

pointer_zobaczZdrowo jem, więcej wiem!
projekt edukacyjny

pointer_zobaczPostaw na słońce
konkurs badawczy

pointer zobaczTradycyjny sad
konkurs grantowy

pointer zobaczFilmeko
konkurs filmowy

pointer zobaczAkademia Fundacji BOŚ
konkurs grantowy

Więcej…

Aktualna kampania

PG baner strona APZ

Piramida zdrowego
żywienia

Zobacz co kryje się pod każdym
piętrem piramidy

boś

Postaw na Słońce

PNS 7 logo

Proszę zarejestrować się w serwisie przed zapiseaniem się na listę wysyłkową.
No account yet? Register

Rejestracja do Zielonej Ławeczki przedłużona!

Utworzono: poniedziałek, 18, kwiecień 2016 09:35

ZLII tabliczka 1193x671 Przedłużyliśmy termin rejestracji do konkursu "Zielona Ławeczka".  Zespoły sąsiedzkie mogą zgłaszać się do 22 kwietnia. Termin przysłania gotowych projektów nie ulega zmianie - mija on 30 kwietnia br. 
„Zielona Ławeczka” to ogólnopolski konkurs grantowy, który ma na celu przywrócenie blasku szarym blokowiskom oraz zdewastowanym osiedlowym skwerom. Na początku lutego br. startuje jego druga edycja, w której organizator - Fundacja BOŚ – po raz kolejny przeznaczy granty na przebudowę zaniedbanych polskich osiedli. W poprzedniej edycji udział wzięło ponad 400 osób z 26 polskich miast, a nagrody zdobyło 25 zespołów, które zdaniem komisji konkursowej przedstawiły najlepsze projekty. W tej edycji liczba uczestników powinna być jeszcze większa, gdyż tym razem, w konkursie mogą wziąć udział również mniejsze miasta powyżej 10 tys. mieszkańców (w poprzedniej edycji były to miejscowości powyżej 50 tys.).  

 

Kalkulator zdrowia dziecka

Kalkulator zdrowia dziecka

Diety w rytmie fit
Higieniczna Kuchnia - W Polsce wciąż wolimy jadać w domu niż na mieście. Być może dlatego, że wyjście do restauracji traktujemy jako coś specjalnego i rezerwujemy na szczególne okazje. A może dlatego, że boimy się żywności niewiadomego pochodzenia i zatruć pokarmowych? Jednak musimy zdawać sobie sprawę, że większe niebezpieczeństwo zatrucia czyha na nas we własnej kuchni!