Id kategorii - 0
Itemid - 6
view - category
id - 100
referer -
uri - /media-o-nas
boś

ZOBACZ

Programy
i kampanie Fundacji

WSZYSTKIE TREŚCI NA PORTALU POWSTAJĄ WE WSPÓŁPRACY Z WIODĄCYMI OŚRODKAMI NAUKOWO-BADAWCZYMI

pointer_zobaczZdrowo jem, więcej wiem!
konkurs dla klas I-III

pointer_zobaczPostaw na słońce
konkurs dla szkół

pointer zobaczTradycyjny sad
konkurs grantowy

pointer_zobaczPlanujeGotuje.pl
kreator jadłospisów

pointer zobacz#BrudnoTu
mapa dzikich wysypisk 

Więcej…

Aktualna kampania

PG baner strona APZ

Piramida zdrowego
żywienia

Zobacz co kryje się pod każdym
piętrem piramidy

boś

Postaw na Słońce

jestem prosumentem2



Joomla Extensions powered by Joobi

Media o nas

Warzywa powinny być podstawą każdego z 4-5 posiłków

20160330 EXPRESS ILUSTROWANY WARZYWA PO 01 588823249Marzec 2016 roku, Express Illustrowany  

Każdy człowiek powinien zjadac około  400g warszy i owoców dziennie To daje blisko 3 kg w przypadku jednej osoby i ponad 11 kg w przypadku czteroosobowej rodziny tygodniowo.

Do pobrania: 2016_03_Warzywa powinny być podstawą każdego z 4-5 posiłków

 

Zacznij od umycia rąk

20151023 NOWA TRYBUNA OPOLSKA ZACZYNAJ OD UMYCIA R aa312Październik 2015 roku Nowa Trybuna Opolska 

Wiele osób nie dba o higienę w trakcie szykowania posiłków. tymczasem "zjadane" bakterie są najczęstsza przyczyna zatruć.

Do pobrania: 2015_10_zacznij_od_umycia_rak

 

Weź szkolny sklepik w swoje ręce

 

Dziennik Polski sklepikPaździernik 2015 roku, Dziennik Polski

Pomysł na biznes. Do tej pory sklepiki szkolne działały jak małe sklepy spożywcze. Po wejściu w życie nowych przepisów ministra zdrowia część z nich została zamknięta. To dobry moment aby trafiły w ręce osób, które chcą prowadzić odpowiedzialny społecznie biznes z misją.

Do pobrania: 2015_10_Wez_szkolny_sklepik_w_swoje_rece

 

Kalkulator zdrowia dziecka

Kalkulator zdrowia dziecka

Diety w rytmie fit
Higieniczna Kuchnia - W Polsce wciąż wolimy jadać w domu niż na mieście. Być może dlatego, że wyjście do restauracji traktujemy jako coś specjalnego i rezerwujemy na szczególne okazje. A może dlatego, że boimy się żywności niewiadomego pochodzenia i zatruć pokarmowych? Jednak musimy zdawać sobie sprawę, że większe niebezpieczeństwo zatrucia czyha na nas we własnej kuchni!